Edirnespor kendine geldi

TFF 3.Lig'de üst üste iki yenilgi alarak taraftarını üzen Kırklarelispor evinde ligin dibinde yer alan zayıf rakibi Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar

23.11.2021 15:29:00 0
Edirnespor kendine geldi

Türkiye Futbol Federasyonu hakemlerinden Talha Öztürk'ün yönettiği maçta yardımcılıklarını; Turhan Akbaş, Volkan Esen ve Şakir Koç yaptı. Edirnespor karşılaşmaya Ramazan Evren Üstündağ, Furkan Sakı, Fırat Sezer, Semih Ceylan, İsmail Karakaş, Sertaç Gökaltın, Güney Gençel, Barış Dillioğlu, Önder Akdağ, Gencay Erten, Cihad Ateş kadrosu ile çıkarken,konuk ekip Kardemir Karabükspor ise Halit Tokur, Davut Çetinkaya, Ömer Faruk Yaylacı, Ahmet Yusuf Erakçaoğlu, Furkan Erdağı, Doğukan Sabih Toksöz, Seyithan Kaba, Ahmet Enes Karataş, Melih Berat Aslan, Furkan Övün, Uğurcan Yasin Tabak ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI


3'üncü lig 3'üncü grupta son iki hafta üst üste aldığı yenilgilerle düşüşe geçen Edirnespor, önceki gün sahasında ligde sıfır puanla son durumda bulunan Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan sarı-kırmızılılar maçın 11'inci dakikasında Karabükspor'lu Uğurcan Yasin Tabak'ın golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra toparlanan ev sahibi ekip 30’uncu dakikada Günay ile beraberlik golünü buldu. İlk devrenin son dakikalarında ise ev sahibi ekip Edirnespor Sertaç’ın ayağından bulduğu golle ilk devreyi 2-1 önde tamamladı.

 

PUANINI 22 YAPTI


İkinci yarıda ise rakip Karabükspor'un ataklarına karşılık veren Edirnespor 90'ıncı dakikada Önder Akdağ ile skoru 3-1'e getiren golü yakaladı. Maçta kalan dakikalarda gol olmayınca Edirnespor sahadan galibiyetle ayrıldı. Edirnespor bu skorla haftayı 22 puanla 7'nci sırada kapadı. Kardemir Karabükspor ise bu karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılarak puanla tanışamadı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10