Babaeskispor kaçtı Kapaklıspor yakaladı 2-2

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 1.grupta Kapaklıspor deplasmanda Babaeskispor'a konuk oldu. Rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşen Kapaklıspor Emre Kaymaz'ın iki golüyle karşılaşmadan bir pu

23.11.2021 15:32:00 0
Babaeskispor kaçtı Kapaklıspor yakaladı 2-2

8 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Kadir Akpınar yönetirken, yardımcılıklarını ise Semra Bulut, Mehmet Aygen, Özer Acun yaptı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Gökay, İdris, Hakan, Alperen, Muhammed, Ekin, Fahri, Doğuş, Serdar, Onur ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Kapaklıspor ise karşılaşmaya Mert, Tolga, Ziya, Batuhan, Uğur, Nusredtin, Emre, Yusuf, İbrahim, Mehmetcan, Şaban kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıkarken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip Babaeskispor golü bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında gelişen Babaeskispor atağında topla buluşan Doğuş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre Babaeskispor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

KAPAKLISPOR BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi bir başlangıç yapan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 52’inci dakikasında Kapaklıspor’da sahneye çıkan Emre Kaymaz şık bir golle skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde ev sahibi ekip Onur ve Serdar ile iki önemli fırsatta kaleci Mert’i geçemedi. 79’uncu dakikada hızlı gelişen Babaeskispor atağında ceza sahası içine gönderilen topta Ekin Şahinkaya şık bir kafa vuruşu ile takımını bir kez daha karşılaşmada öne geçirdi.

 

PUANINI 5 YAPTI

 

Karşılaşmada ikinci kez mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda yeniden beraberliği aradı. Rakip kalede baskı kuran Kapaklıspor arzuladığı beraberlik golünü ise karşılaşmanın 89’uncu dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Emre Kaymaz kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise her iki takımında galibiyet için geliştirdiği ataklar sonuçsuz verince karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Babaeskispor puanını 7 yaparken, Kapaklıspor ise beş puana yükseldi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10