Entrikalı Dolap Komedyası, Kapaklı'da tiyatroseverlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı tiyatro oyunu, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kapaklı 23.11.2021 15:59:00 0
Entrikalı Dolap Komedyası, Kapaklı

Kapaklı’da Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında yapılan programda yetişkinler için tiyatro gösterisi sahnelendi.

 

 

İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da tek perde olarak sahnelenen ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ isimli tiyatro oyunu, izleyenlerin beğenisini kazandı. Kapaklı Belediyesi tiyatro topluluğunun yer aldığı oyunda,Kapaklı Belediye Başkan Vekili Özgür Cengiz, oyun sonunda oyuncuları tek tek tebrik ederek oyuncularla fotoğraf çektirdi.

 

 

OYUNUN KONUSU

 

Oyunun kahramanlarını özel kılan cesaretle alakası olmayan, sıradan birileri oluşu. Oyunun kahramanlarından Mübeccel, annesine benzetilmesinin bir gün nakde dönüşebileceğini aklının ucundan bile geçirmiyorken başına gelenler. İyilik ve kötülüğün bir elbise dolabı etrafında döndüğü ve insanın vefa ve çıkar çatışmasının gülünçlüğünü ortaya koyan bir oyun. İki hırsız, bir eski koca, bir katil ve bir ölüyle aynı evde, bir dolap etrafında nasıl kendi dolaplarını çevirdiklerini 80 dakikalık oyunla anlatıyor.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10