Süleymanpaşa'da sağlık kuruluşları dezenfekte edildi

Süleymanpaşa Belediyesi son haftalarda artış gösteren Korona virüsü vakaları nedeniyle, özellikle sağlık kuruluşlarının giriş çıkışlarında gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışma

Süleymanpaşa 23.11.2021 16:48:00 0
Süleymanpaşa

Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi başta olmak üzere tüm kamu hastanelerinde belirli aralıklarla gerçekleşen dezenfeksiyon çalışmalarını Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kapsamını genişleterek sürdürüyor.

 

AİLE VE HALK SAĞLIĞI MERKEZLERİ DE DEZENFEKTE EDİLDİ

 

Şehir Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Devlet Hastanesi 1. Kısım giriş çıkışlarında arındırma faaliyetlerine devam eden ekipler, çalışmaların kapsamını aile ve halk sağlığı merkezlerini de içine alacak şekilde genişletti. Bu doğrultuda, Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi girişi de özel ekipler tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.

 

‘MASKE, MESAFE, HİJYEN’ ÇAĞRISI

 

Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, salgına karşı alınan kurumsal önlemlerin kişisel önlemler ve aşılama çalışmaları olmadan yetersiz kalacağı bir kez daha hatırlatılarak, vatandaşlara aşı yaptırmayı ihmal etmemeleri, maske, mesafe ve hijyen kriterlerine uygun davranmaya devam etmeleri çağrısında bulunuldu.

 

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10