Başkan Yüksel devam eden çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediyesi, birçok noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Yeni yol açma ve güzergah düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yapı

Süleymanpaşa 25.11.2021 15:32:00 0
Başkan Yüksel devam eden çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yol sorununu ortadan kaldırmak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını yürütüyor.

 

ASFALT SEZONU BİTTİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 2021 yılı asfalt sezonunun kapanışını Atatürk Mahallesi ve Çiftlikönü Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve bir süredir genişletme çalışmaları süren Karlık Caddesi’nde yaptığını kaydeden yetkililer, “Şehrin muhtelif noktalarındaki sokaklarda kilit taş döşeme faaliyetlerini ise aralıksız sürdürüyor. Son olarak Tarihi Valilik Binası arkasındaki Çınarlı Çeşme Sokak kilit taş ile kaplanarak kullanıma hazır hale getirildi” dedi.

 

 

BAŞKAN YÜKSEL, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Şehrin trafik akışını düzenlemek ve trafik yükünü azaltmak amacıyla yeni yol açma ve güzergâh düzenleme çalışmaları devam ederken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaların tamamını yerinde değerlendirmeye devam ediyor. Değirmenaltı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek trafik düzenleme çalışmalarını da yerinde değerlendiren Başkan Yüksel, Mahalle Muhtarı Hüseyin Güneş ve birim müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunarak yapılacak çalışmaları planladı. Yüksel esnaf ve mahalle sakinleri ile de istişarede bulunarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Haber/ Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10