Halk Akademisi için ek kontenjan açıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta destek kurslarının verildiği Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi'nde 45 kişilik ek kontenjan aÃ

Çerkezköy 25.11.2021 16:29:00 0
Halk Akademisi için ek kontenjan açıldı

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde 7 derslik, kütüphane, bir adet de ders çalışma akıl ve zeka oyunları alanı olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Halk Akademimizde 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik takviye ve destek kursları, branşında uzman öğretmenlerimiz tarafından verilmeye başlandı. Halk Akademimizde kentimizde ikamet eden öğrencilerimize yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında destek kursları veriyoruz. Destek kursları verdiğimiz Halk Akademimizde öğrenci kapasitemizi artırıyoruz. Şu an itibari ile 113 öğrencimize hizmet veren Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesine 45 yeni 8’inci sınıf öğrencimizi daha alarak, 4 farklı branşta destek kurslarımızdan faydalanmalarını sağlayacağız. Ek kontenjan kayıtları bugün itibari ile başlamış olup; katılar 1 Aralık Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecektir” dedi.

 

ULAŞIM VE BESLENME DESTEĞİ DE SUNULUYOR

 

Başkan Akay, “Çerkezköy Halk Akademisi’ne kayıt yaptıran öğrencilerimize ücretsiz ders kaynağı, ulaşım ve beslenme desteği de sağlıyoruz. Meslek tanıtım rehberliği hizmetinin de verileceği Halk Akademimizde öğrencilerimiz, kültürel faaliyetler, eğitim içi konferanslar, birebir etüt ve atölye çalışmalarından da faydalanabilecekler” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10