Eğitim camiası kahvaltıda buluştu

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği ve Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcıları Federasyonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı p

Kapaklı 26.11.2021 15:12:00 0
Eğitim camiası kahvaltıda buluştu

Business Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sönmez, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Başkanvekili Özcan Dinç, Başkan Yardımcısı Selim Arıkök, Kapaklı’da görev yapan okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları, şehit aileleri, hayırseverler ve STK temsilcileri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, “ Geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltıya katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum” dedi. Kahvaltı için Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneğine teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Haber//Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10