1911 Çerkezköyspor haftayı bay geçecek

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta beşinci hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Haftaya 10 puanla averajla Tekirdağspor ile birlikte ilk iki sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor haftayı bay geÃ

26.11.2021 16:28:00 0
1911 Çerkezköyspor haftayı bay geçecek

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un yer aldığı BAL 8.bölge 1.grupta beşinci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak.

Ligde oynadığı dört karşılaşmada üç galibiyet bir beraberlik alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunu bay geçecek. İlk hafta Vizespor’un ligden çekilmesiyle sezona hükmen galibiyet ile başlayan temsilcimiz bir sonraki hafta ise evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Güçlü rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı. Üçüncü hafta ise deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk olan temsilcimiz Fırat’ın penaltı golü ile zorlu deplasmandan üç puan ile dönmüştü. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise geçtiğimiz hafta evinde Tuncaspor’u konuk etmiş rakibi karşısında istediği pozisyonları bulamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrılmıştı.

Oynadığı 4 karşılaşmada üç galibiyet bir beraberlik alarak 10 puanla averajla lider durumda bulunan Tekirdağspor ise deplasmanda dört puanı bulunan Tuncaspor’a konuk olacak. Tekirdağspor geçtiğimiz hafta Lüleburgazspor karşısında son dakikalarda kaydettiği iki golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmıştı. Edirne Saraçhane Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Miraç Burak Özdöl yönetecek. Özdöl’ün yardımcılıklarını ise Berk Tezcan, Hasan Erdoğan ve Ömer Ramazan İnci yapacak.

 

 

KAPAKLISPOR EVİNDE

 

Dokuz puanla üçüncü sırada yer alan Uzunköprüspor ise deplasmanda beş puanı bulunan Kapaklıspor’a konuk olacak. Uzunköprüspor geçtiğimiz haftayı bay geçerken, Kapaklıspor ise Babaeskispor deplasmanından bir puan ile dönmüştü. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Fatih Okhan yönetecek. Okhan’ın yardımcılıklarını ise Gökhan Püsküller, Şivan Kesici, Uğur Altay yapacak.

 

 

LÜLEBURGAZ ÇIKIŞ ARIYOR

 

Ligde oynadığı üç maçı da kaybeden Lüleburgazspor ise evinde yedi puanı bulunan Babaeskispor’u konuk edecek. Lüleburgazspor zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp çıkış ararken, Babaeskispor ise rakibin mağlup ederek zirve takibini sürdürmek istiyor. Oktay Koçak, Kağan Kaynak, Recep Tayyip Keleş, Ahmet Gülümser hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10