Başsavcı Yılmaz'dan Haber'e iade-i ziyaret

Temmuz 2021 tarihinde Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanarak görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz iade-i ziyaretler kapsamında bugün öğleden sonra Çerkezköy Haber ve Marmara

Çerkezköy 26.11.2021 18:34:00 0
Başsavcı Yılmaz

Gazeteci Şaban Kardeş’ten gazeteler hakkında hem bilgi alan Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, gazetecilerin yaptığı kamusal görev gereği doğru bilgiyi hızlı bir zamanda objektif bir şekilde halka aktarmak olduğunu, bunun için ülkemizde olduğu gibi ilçemizde basının üstlendiği rolün öneminin farkında olduklarını kaydetti.

 

ÇERKEZKÖY HALKINA VE MİLLETİMİZE HİZMET EDECEĞİZ

 

Başsavcı Yılmaz,” Çerkezköy Adliyesi’nde hakim ve savcı arkadaşlarımızla bizlerde halkımızın uğradığı ve uğrayacakları haksızlık karşısında yasalar ve hakkaniyet çerçevesinde koruyup kollamakla görevlendirilmiş kamu görevlileriyiz. Milletimizin adalete olan güveni, inancı ve saygısı bizlere yüklediği misyonla görevimiz süresince en iyi şekilde Çerkezköy halkına ve milletimize hizmet edeceğiz. Bir taraftan rutin görevlerimizi yapmaya çalışırken, bir taraftan da Çerkezköy’ü ve kurumları tanımaya ve onlara iade-i ziyaretlerde bulunarak devlet ve millet arasındaki gönül köprülerini inşa etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün sizlerleyiz. Sizlerin de kamusal sorumluluk bilinci ile dijitalleşen günümüz şartlarında Çerkezköy ve dünyaya doğru haberi hızlı aktarmak adına gece gündüz koşturduğunuzu görüyoruz. Takım arkadaşlarınızla birlikte çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

BAŞSAVCI YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazeteci Şaban Kardeş, 21 yıla aşkın süredir günlük gazete çıkartıyor olmanın tecrübesi ve sorumluluk duygusu ile hareket ettiklerini, zaman zaman adli ve idari haberlerde kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına adli soruşturmalar aşamasında yasalar çerçevesinde bazı haberleri yaptıklarını ifade etti. Gazeteci Şaban Kardeş, yaptıkları bu haberlerde kamu menfaati ve kamusal bilgilendirmeyi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada ilkeli bir şekilde sürdüreceklerini kaydetti.  Gazeteci Kardeş, Cumhuriyet Savcısı Burak Yılmaz’a iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Çerkezköy’deki görevinde başarılar diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10