Potanın perileri güçlü rakibine direnemedi

Bölgesel Bayanlar Basketbol Ligi E Grubu'nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci hafta maçında güçlü rakibi Emlak Konut Gelişimi konuk etti. Rakibi karşısında ilk periyot

28.11.2021 15:38:00 0
Potanın perileri güçlü rakibine direnemedi

Çorlu Spor Salonunda Cumartesi günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Ahmet Taylan Öztürk yönetirken, yardımcılıklarını ise Umut Memiş ve Gökhan Eğlenoğlu yaptı.

 

MAÇA İYİ BAŞLAYAMADIK

 

Karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı hücumlarla geçerken ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Emlak Konut Gelişim ağırlığın hissettirdi. Oyundan kopmayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü periyodun sonlarına doğru bulduğu hızlı hücumlardan aradaki sayı farkını indirmeyi bildi. Karşılaşmanın ilk periyodu ise konuk ekip Emlak Konut Gelişim’in 21-16’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK AÇILDI

 

Karşılamanın ikinci periyodunda temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Rakibi karşısında alan savunması yaparak sayı fırsatı vermeyen Emlak Konut Gelişim çıktığı hücumlardan boş dönmeyerek farkı da çift hanelere çıkardı. Bu periyotta temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü altı sayı bulurken, potasında ise 18 sayı gördü. Karşılaşmanın da ilk devresini konuk ekip Emlak Konut Gelişim 39-22 önde tamamladı.

 

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

 

Oyun disiplininden kopan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu periyotta da istediği oyunu ortaya koyamadı. Rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Emlak Konut Gelişim üst üste sayılar bularak farkı 25 sayıya kadar çıkardı. Setin sonlarına doğru Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü farkı indirse de final periyoduna konuk ekip 57-29 önde girdi.

 

FARKLI MAĞLUP OLDU

 

Farkın açılmasıyla birlikte final periyodunda iki ekipte şans bulamayan oyuncularına yer verdi. Bu periyotta Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibi karşısında daha iyi bir oyun ortaya koydu. Bu periyotta Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakip potaya 19 sayı bırakırken, potasında ise 11 sayı gördü. Karşılaşmada konuk ekip Emlak Konut Gelişim’in 68-48’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Konuk ekip bu galibiyet ile puanını 4 yaparken, ligdeki ilk yenilgisini alan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise üç puana yükseldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10