Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı 1-2

TFF 2.Lig Kırmızı grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Ergene Velimeşespor ile Turgutluspor karşı karşıya geldi. Maçın başında öne geçen Ergene Velimeşespor on kişi oynayan rakibi ka

28.11.2021 15:40:00 0
Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı 1-2

Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Cumartesi günü oynanan karşılaşmayı Murat Türkoğlu, Akın Karabacak, Kenan Özcan hakem triosu yönetti. Ergene Velimeşespor karşılaşmaya Emre Güler, Emrah Taysı, İbrahim Fatih Dilek, Yakup Alkan, Gökay Iravul , Furkan Külekçi, Emre Can Atila (Oğuzhan Akgün dk. 73 ), Doğukan Efe , Savaş Polat, Burhan Arman (İsmail Düzgün dk. 81 ), Muhammet Mahmut Emir kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Turgutluspor ise Ozan Can Oruç, Marvin, Özgür Özdemir , Erdoğan Kaya (Yiğit Utku Gök dk. 46), Nuri Emre Akşit, Hamit Kulya (Sarper Çağlar dk. 46), Serhat Kot (Hakan Turan dk. 70), Burak Osman Gençal  (Emirhan Özyaşar dk. 85), Emre Keskin, Mutlu Aksu Doğan, Burak Çoban ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Ergene Velimeşespor sağlı sollu atarla rakip kalede gol aradı. Sağ kanattan gelişen atakta 10’uncu dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Yakup Alkan düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımın karşılaşmada öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KONUK EKİP BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Ergene Velimeşespor karşılaşmanın ikinci devresinde istediği futbolu ortaya koyamadı. Konuk ekip Turgutluspor ise rakibi karşısında beraberlik golünü bulmak için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında gelişen konuk ekip atağında topla buluşan Burak Çoban topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Golcü oyuncu bu golden dört dakika sonra kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

 

11 PUANDA KALDI

 

On kişi oynayan rakibi karşısında tekrar öne geçmek isteyen Ergene Velimeşespor bir türlü Turgutluspor savunmasını geçemedi. Ev sahibi ekibin galibiyet golü için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren konuk ekip Turgutluspor uzatmaların dördüncü dakikasında Özgür Özdemir’in golüyle karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Turgutluspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Önemli bir maçtan puansız dönen 11 puanda kalırken, Turgutluspor ise puanını 17 yaptı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10