Süleymanpaşa'da esnaf buluşmaları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası ve Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile devam etti.

Süleymanpaşa 28.11.2021 16:00:00 0
Süleymanpaşa

Meslek odaları ile istişarede bulunmak üzere geçtiğimiz gün bir otelde organize edilen buluşmada,  esnafa güncel salgın tedbirleri ile bilgilendirme yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Süleymanpaşa Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra 2022 yılı itibariyle hayata geçirilmeye başlanacak projeleri tanıttı.

 

“SALGINLA TOPYEKUN MÜCADELE EDİLMELİ”

 

Daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali Kafalı, katılımcılara Korona virüsü salgınında gelinen son nokta hakkında bilgiler verdi. Kafalı, kurumsal ve kişisel salgın tedbirlerinin önemine değindiği konuşmasında yeni kapanma süreçleri yaşanmaması için salgınla topyekûn mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.

 

 

PLAKET VERİLDİ

 

Başkan Yüksel, 30 ayı aşan görev sürelerinde gerçekleştirilen proje ve yatırımlarla ilgili esnafı bilgilendirirken, koronavirüsü salgını sebebiyle geçtiğimiz yıl yapılamayan istişare toplantılarının önümüzdeki dönemde belirli aralıklarla düzenleneceğini belirtti. Toplantılarda odalara kayıtlı en eski üye esnaflara anı plaketleri takdim eden   Yüksel, uzun yıllar Tekirdağ’a hizmet vermiş esnaflara teşekkür etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10