Edirnespor İzmir'den puansız döndü

TFF 3.Lig 3.grupta  zirve mücadelesi veren Edirnespor deplasmanda ligin orta sıralarında mücadele eden Karşıyaka ile İzmir'de karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk devreyi önde tamamlayan Edirnes

29.11.2021 17:57:00 0
Edirnespor İzmir

İzmir Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Aytaç Geçgel, İsmail Semih İleri, Erol Ermek hakem triosu yönetti. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Yusuf, Ertuğrul, Cenk, Metin, Burak, İlyas, Fatih, Mustafa, İhsan, Namık, Abdülkadir ilk onbiri ile çıkarken, Edirnespor ise karşılaşmaya Ramazan, İsmail, Gencay, Sertaç, Güney, Barış, Semih, Fırat, Cihad, Furkan, Önder ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. İlerleyen bölümlere doğru etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Edirnespor golü de 16’ıncı dakikada buldu. Gencay'ın uzun pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Önder, defansı geçip kaleci Yusuf'u avladı. 22'nci dakikada Karşıyaka'da Ertuğrul'un sağdan kullandığı kornerde Fatih'in kafa şutu üstten auta çıktı.30'uncu dakikada ev sahibinden Mustafa Aşan ceza alanı dışından kaleyi yokladı, top üstten auta gitti.45'inci dakikada gelişen Edirnespor hızlı hücumunda Önder'n karşı karşıya durumda bomboş şutu auta çıktı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip Karşıyaka ikinci devre taraftarının desteği ile fırtına gibi başladı. 53’inci dakikada Özgür'ün soldan ortasını ön direkte Samican kafayla ağlara yollayarak skoru eşitledi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip 59’uncu dakikada öne geçmesini bildi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Samican kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.  62'ci dakikada Edirnespor golü buldu. Gencay'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşu Cihad arka direkte kafayla gole çevirdi.

 

EDİRNESPOR MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Bu golden bir dakika sonra ev sahibi ekip tekrar öne geçti. Edirnespor’ungolünün santrası yapılır yapılmaz gelişen Karşıyaka atağında Abdülkadir topu ağlara göndererek takımını bir kez daha öne geçirdi. Gol sağanağının yaşandığı karşılaşmanın 66’ıncı dakikasında ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı.

 

Ertuğrul'un kullandığı serbest vuruşta İhsan Furkan'ın şutu çataldan döndü. Kaleci Ramazan Evren'in yumruklarıyla uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Özgür topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca zorlu karşılaşmadan Karşıyaka 4-2’lik skor ile galip ayrıldı. Edirnespor bu mağlubiyet ile 22 puanda kalırken, Karşıyaka ise 19 puana yükseldi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10