Şampiyondan Başkan Akay'a ziyaret

UCI Nirvana Grand Fondo Uluslararası Bisiklet Yarışında şampiyon olarak Çerkezköy'e büyük gurur yaşatan Ayhan Oksak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Başkan Akay, ziyaret

Çerkezköy 29.11.2021 18:01:00 0
Şampiyondan Başkan Akay

Yarışlarda bölgemizi ve ülkemizi temsil ederek şampiyon olan 18 yaşındaki Ayhan Oksak desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Akay’a teşekkür etmek için dün ziyaret etti.

 

DÜNYA ŞAMPİYONASINA DA KATILMAYA HAK KAZANDI

 

18 – 21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen UCI Nirvana Grand Fondo Antalya Uluslararası Bisiklet Yarışına, 22 farklı ülkeden 561 bisiklet atletinin katıldığı, büyük bir heyecana sahne olan ve 19 Kasım’da “zamana karşı” yarışı ile başlayan yarışlar, 21 Kasım Pazar günü “uzun parkur” ve “kısa parkur” etapları ile sona erdi. UCI Nirvana Grand Fondo Uluslararası Bisiklet Yarışında elde ettiği başarıyla Milli Takım hazırlık kampına davet edilen Oksak, ayrıca 2022 yılında İtalya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasına da katılmaya hak kazandı.

 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

 

UCI Nirvana Grand Fondo Uluslararası Bisiklet Yarışı Şampiyonu Ayhan Oksak, Başkan Akay’ı makamında ziyaret ederek destekleri için teşekkür ederken, Başkan Akay, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, genç sporcuyu tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10