Utku ve Güler sokakta düzenleme çalışmalarında sona gelindi

 İstasyon Mahallesi'nde bulunan Hikmet Uğraş Caddesi ile Cengiz Topel Caddesi'ni birbirine bağlayacak ve her iki caddenin trafik yükünü azaltacak olan Utku ve Güler Sokak'taki düzenleme çalışmala

Çerkezköy 29.11.2021 18:20:00 0
Utku ve Güler sokakta düzenleme çalışmalarında sona gelindi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cengiz Topel Caddesi ile Hikmet Uğraş Caddesi’ni birbirine bağlayan Utku ve Güler Sokaklardaki düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

12 BİN 96 METREKARE YOL ASFALTLANDI

 

   Utku ve Güler Sokak’taki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akay, “ Utku ve Güler Sokaklarımızı Cengiz Topel Caddesi’nden Hikmet Uğraş Caddesi’ne bağlayarak, her iki caddemizin trafik yükünü azaltıyoruz. Bu bölgede alternatif bir güzergah oluşturuyoruz. Utku ve Güler Sokaklardaki çalışmalarımız kapsamında 12 bin 96 metrekare sıcak asfalt kaplama, 5 bin 20 metrekare kaldırım yapımı tamamlandı” diye konuştu.

 

AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ

 

Akay, Utku ve Güler Sokaklardaki düzenleme çalışmaları kapsamında her iki sokağımızda toplam 2 bin 176 metre bordür, 200 metre yağmur suyu hattı ve 305 metre uzunluğunda perde duvar imalatları tamamlandı. Güzergah boyunca her iki sokağımızda dekoratif aydınlatma çalışması gerçekleştireceğiz. Yol çizgi işlemlerinin de yapılması ile bu iki sokağımızdaki düzenleme çalışmaları sona erecek” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10