Çerkezköy Meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin 2021 yılının Aralık ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanvekili Cengiz Memiş başkanlığında yapılan iki oturum ile tamamlandı.

Çerkezköy 1.12.2021 17:39:00 0
Çerkezköy Meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi

Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 15.00’de gerçekleştirilen toplantının ilk gündem maddesinde dolu memur kadrolarında (15 adet kadroda) kadro derece değişikliği yapılması hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Tüm Yerel Sen Sendikası ile Belediye çalışanları için ek protokol yapma yetkisi verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

BAŞKAN AKAY’A YETKİ VERİLDİ

Gündemin üçüncü maddesinde belediye hesaplarının kamu hizmetine tahsisi hakkındaki müzekkeresi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Bu gündem maddesinin ardından belediye hisseleri satışı görüşülerek 8 adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.Gündemin sonuna ilave edilen Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ilan ve reklam materyallerinin kent estetiğini geliştirecek şekilde düzenlenmesi ve tabelalarda Türkçe’nin güzel kullanılması yarışmasına Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Emeğin kenti Çerkezköy’ projesi ile katıldığı ve para ödülü aldığı belirtilerek, bahse konulu ödülün Çerkezköy Belediyesi’ne verilmesi aşamasında iş birliği ve protokol imzalamak için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesi görüşülerek Belediye Meclisimiz tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

2021 YILI TOPLANTILARI TAMAMLANDI

 Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Belediye Meclis toplantısına ara verilerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplanarak havale edilen 8 adet Belediye hissesinin satışını görüştü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısının ardından Belediye Meclisi’nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu yapılarak, 8 adet Belediye hissesi satışı Komisyon görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Hisse satışlarının oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Çerkezköy Belediyesi’nin 2021 yılı Meclis toplantıları tamamlandı. 2022 yılının ilk toplantısı 3 Ocak Pazartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

VİDEOLU HABER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10