"Ölü'n bizi ayırana dek" tiyatrosu Kapaklı'da sahnelendi

Kapaklı Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında " Ölü'n bizi ayırana dek" tiyatro oyununu Kapaklı'ya getirdi. Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun canlandırdığı "Ca

Kapaklı 1.12.2021 17:51:00 0

"Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro oyunu Kapaklı’da sanatseverlerle buluşurken, ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun rol aldığı oyun büyük beğeni topladı.

 

TİYATROSEVERLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu'nun kaleme aldığı, Hakan Yılmaz’ın yönettiği "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Kapaklılıtiyatroseverlerin büyük ilgi gösterdikleri oyunu izleyenler arasında Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri yer aldı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Oyun sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyunculara çiçek takdim ederek, “Keyifle izlediğimiz, güldüğümüz bir oyun oldu. Kentimizde kültür sanat etkinliklerinin sayısını artırmak için çalışıyoruz. İlerleyen süreçte farklı etkinlikleri hayata geçireceğiz. Emeklerinizden dolayı sizler kıymetli oyuncularımıza ve katılım gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

OYUNUN KONUSU

 

Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen kutlama partisine katılan ikili, sabah aynı yatakta uyanır. Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar'ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede bulunan cesettir. Ne yapacağını bilemeyen çift, bir yandan 'Hangimiz katil' sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacak.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10