Başkan Yüksel: Muhtarlar demokrasinin temel taşlarıdır

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Muhtarlar Buluşması toplantılarının 11'incisinde Süleymanpaşa'da bulunan mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan B

Süleymanpaşa 4.12.2021 18:48:00 0
Başkan Yüksel: Muhtarlar demokrasinin temel taşlarıdır

Süleymanpaşa’da bulunan 78 mahalle muhtarıyla önceki gün Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel muhtarlarla istişarelerde bulundu.

 

SORULARI YANITLADI

 

2021 yılında merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları muhtarlarla paylaşan Başkan Cüneyt Yüksel, toplantının ikinci bölümünde ise 2022 yılı içinde mahalle bazında yapılacak olan yatırım ve hizmetler ile Süleymanpaşa genelinde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Yüksel, toplantının son bölümünde ise muhtarların sorularını yanıtladı.

 

KIRSAL MAHALLELERDEN GELEN TALEPLER ÖNCELİKLİ

 

Başkan Yüksel, mahalle muhtarlarının talep ve beklentilerini ilgili müdürlüklere not ettirerek, taleplerin en kısa sürede karşılanabilmesi için planlamaların yapıldığını, özellikle kırsal mahallelerden gelen taleplerin öncelikle yerine getirileceğini belirtti.

 

“DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞI MUHTARLARDIR”

 

11. Muhtarlar Buluşması sonrası açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, “Süleymanpaşa’mızda, Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışıyla birlikte başladığımız Muhtarlar Buluşması toplantılarımızın 11’incisini bugün gerçekleştirdik. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde bir araya geldiğimiz muhtarlarımıza, şehrimizde gerçekleştirdiğimiz proje ve hizmetler hakkında bilgi vererek, talep ve beklentilerini değerlendirdik. Acil ihtiyaçlarını belirlediğimiz merkez ve kırsal mahallelerimizde, kış hazırlıklarına ilişkin fikir alışverişinde bulunduğumuz muhtarlarımızın yeni yılını da şimdiden kutladık” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10