Zirve kapışmasında kazanan çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta mücadele ede temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor haftaya bir maç fazlasıyla lider durumda giren Tekirdağspor'a konuk oldu. Müthiş çekişmenin yaşandığı ve iki takÄ?

6.12.2021 16:59:00 0
Zirve kapışmasında kazanan çıkmadı

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmayı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, siyasiler, kulüp başkanları, iş adamları ve çok sayıda taraftar izledi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Saat 14.00’de oynanması gereken karşılaşma sağlık görevlilerinin bulunmaması nedeniyle maçın hakemi Atakan Kozik tarafından 30 dakika gecikmeli başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ataklar geliştirerek ileri de gol aramaya çalıştı. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

TEMSİLCİMİZ PUANINI 11 YAPTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de iki ekip galibiyet golü için yüklenmesine rağmen bir türlü istediği gol ve golleri bulamadı. İki takımın kalecileri de gelişen ataklarda hata yapmadılar. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. Tekirdağspor puanını 14 yaparaka liderliğini sürdürürken,  temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise bir maçı eksik 11 puanla dördüncü sırada yer aldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10