Başkan Yüksel, çevreyolu projesini yerinde planladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İnecik Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Çevreyolu projesi kapsamındaki çalışmaların startını verdi.

Süleymanpaşa 6.12.2021 17:05:00 0
Başkan Yüksel, çevreyolu projesini yerinde planladı

İnecik Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yüksel, Çevre Yolu projesi çalışmalarını yerinde planlayarak, mahalle sakinleri ile de bir araya geldi. Başkan Yüksel, mahalle sakinleri ile sohbet ederek yapılacak olan çevreyolu ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

 

ÇEVREYOLUNUN KAMULAŞTIRMA İŞLEMLERİ BAŞLADI

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi olarak çevreyolunun kamulaştırma işlemlerine başladıklarını belirterek, çevreyolunun karayolu bağlantısını ise Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti.

 

“PROJENİN DETAYLARINI YERİNDE PLANLADIK”

 

İnecik Mahallesi’nde Çevreyolu projesi kapsamındaki çalışmaların başladığını kaydeden Başkan Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak kamulaştırma ve çevreyolunu yapacağımız, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ise Karayolu - Çevreyolu bağlantısını gerçekleştireceği güzergâhta incelemelerde bulunarak, projenin detaylarını yerinde planladık. Mahalle sakinlerimizle de sohbet etme fırsatı bulduğumuz ziyaretimizde çevreyolu projemizle ilgili hemşehrilerimizle istişarede bulunduk. Şimdiden İnecik Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10