Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Tekirdağ'da incelemelerde bulundu

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ'a geldi. Tekirdağ Valiliği ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü binasını gezen Mehmet Aktaş, çal

Tekirdağ 6.12.2021 17:09:00 0
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Tekirdağ

Ziyaretler kapsamında ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürlüğü önünde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık tarafından karşılandı. Genel Müdür Aktaş ardından makama geçerek Tekirdağ’ın güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi aldı ve yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

VALİLİK ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

Genel Müdür Aktaş, İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Emniyet Genel Müdürü Aktaş, ardından Vali Yıldırım ile bir süre görüştü. Vali Aziz Yıldırım, Emniyet Genel Müdürü Aktaş’ı Tekirdağ’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

 

 

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINI GEZDİ

 

Daha sonra Genel Müdür Aktaş ve Vali Yıldırım, yapımı devam eden İl Emniyet Müdürlüğü Binası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürlüğü Binası’nı gezen Aktaş, inşaat süreciyle ilgili Vali Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’tan bilgi aldı. Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve Vali Yıldırım’a incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Murat Eren, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç ve Emniyet Müdür Yardımcıları eşlik etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10