Çebi, tekrar aday oldu

Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkan Adayı Lütfi Çebi, odayı yeniden şahlandırmak için geleceklerini iddia etti. Çebi, "Esnaf Odalarının önceliÄ

Tekirdağ 8.12.2021 18:04:00 0
Çebi, tekrar aday oldu

Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkan Adayı Lütfi Çebi adaylığı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 

“ESNAFIN SESİNİN DUYULMASINA İHTİYAÇ VAR”

 

Çebi açıklamasında pandemi döneminde esnafın sesinin duyulmasına, derdine deva olunmasına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacının olduğunu söyledi.Göreve geldiği takdirde üyelerin dertlerine ortak olacaklarını da söyleyenÇebi, “Şehrimizin varlığına anlam katan kıymetli üyelerimizin haklarını savunacak, dertleri ile dertlenecek sıkıntılarını kendi sıkıntısı bilip, çözüm arayışı içine girecek yürekli, liyakat sahibi, iletişimi güçlü, çözümleme noktasında başarılı ve saygın esnaf temsilcilerine ihtiyacı var. Bugün burada üyelerimiz ve odamız hakkında, hayırlara vesile olması umduğumuz önemli bir açıklamada bulunmak niyetiyle toplandık. Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası’nı hak ettiği yere yeniden taşımak, dönemimizde kazandığı marka değerini tekrar kazandırmak, resmi ve özel kurumlar nezdinde esnafımız adına, yeniden söz sahibi olmak için, her zaman yaptığımız gibi; bulunduğu konum itibarı ile şehrimizin mihenk taşı olan siz değerli üyelerimize zarar vermeye değil fayda sağlamaya, sırtınızdaki yüklere yük eklemeye değil yük almaya, yolunuza engel koymaya değil yolunuzdaki engelleri kaldırmaya, yaranızı deşmeye değil yaralarınızı sarmaya, kendimize sizlerin derdiyle dertlenip sevinciyle sevinmeye adayız” diye konuştu.

 

“ADAYLIĞIMIZI İLAN EDİYORUZ”

 

Mevcut yönetime de eleştirilerde bulunan Çebi; “Ne yazık ki bu süreçte sizler gibi değerli üyelere destek olmak yerine üyelere temin etmekle yükümlü olunan belgeler için izahsız ücretler talep edildi. Kira, stopajla, vergiyle, faturalarla mücadele eden üyeleri ziyaret etmek, güncel mevzuat ve gelişmeler hakkında bilgi vermek, dert dinlemek, çözüm aramak yerine aidat ödemeleri için ihtarda bulunuldu. İşte tam da bu yüzden, sizleri mevcut yönetim tarafından layık görülen bu iç yakan tutumdan kurtarmak, hak ettiğiniz değeri göstermek, bir odanın aidat almak ve belge imzalamak dışında da görevleri olduğunu hatırlatmak, Esnaf Odalarının önceliğinin üyelerinin refahı olduğunu ortaya koymak amacıyla yeni dönemde yeniden Tekirdağ Lokantacılar Odası Yönetimi’ne adaylığımızı ilan ediyoruz” dedi.

 

“BU İŞİ LAYIKIYLA YAPAN KİŞİLERLE YOLA DEVAM ETMEMİZ LAZIM”

 

Basın toplantısına katılan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ise Lokantacılar Esnaf Odası Başkan Adayı Lütfi Çebi’yi desteklediğini söyleyerek, Açık olarak tarafım ve Lütfi Çebi’nin yanınayım. Lütfi Çebi bir kuruma doğru kim hizmet ediyorsa onun yanında durdu ve destekledi. Daha önceki dönemlerde bu görevi layıkıyla yaptı. Geçen seçimde Lütfi Çebi için Trabzonlu diyerek mikro Milliyetçilik yaptılar. Çebi, burada doğduğu halde buradan vurmaya çalışan bir kitle var. Bu işi yapabileceğine inandığımız insanlara teslim etmemiz lazım. Tekirdağ oda seçimlerinde bu dönem bu işi layıkıyla yapan kişilerle yola devam etmemiz lazım. Aslanlar gibi Lütfi Çebi’nin yanındayım ve ona kefiliyim. Çebi’nin yanında bulunmaktan da şeref duyuyorum. Bu koltuğu dolduracak insanlarla, bu esnafın derdini her platformda anlatabilecek kişilerle yola devam edilmelidir” ifadelerini kullandı.

Haber / Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10