Gündoğdu: Yüzde 28 zam hangi veri tabanına dayanarak verildi

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, Çerkezköy'deki dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek,UKOME tarafından açıklanan 2022 rayiç bedelleri konusu

Çerkezköy 8.12.2021 20:31:00 0
Gündoğdu: Yüzde 28 zam hangi veri tabanına dayanarak verildi

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu düzenlediği basın açıklamasında UKOME’nin rayiç bedelleri ile alakalı aldığı karara tepki gösterdi.

 

HAKKIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Dernek üyeleri ile bir araya gelen Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Bugün mazotta artış varken, aynı zamanda hepimiz şoför çalıştırıyoruz. Yüzde 50’ye yakın asgari ücret beklentisi varken, lastiğin fiyatı bin TL’den 2 bin TL’ye çıkmışken, vergilerde artış olmuşken, sigorta fiyatları artmışken, yani bir çok kalemimiz artmışken yüzde 28 zammı hangi veri tabanına dayanarak verilmiş? UKOME’den bunun açıklamasını bekliyoruz. Bu yüzde 28’lik zamma kesinlikle itiraz edeceğim. Bu rayiç bedellerin oturması için bize istediklerini vermelerine izin vermemeliyiz. Bizler ekmeğimize, bize verilen haklara sahip çıkarsak kusura bakmasın işi alan düşünsün. Beni 80 tane arabam var, benim 80 tane arabam çalışıyor diyen varsa buyursun çeksin. Biz ne eylem yapacağız, ne kontak kapatacağız. Biz hakkımıza sahip çıkacağız. Belli bir tarihten sonra karar alacağız, araçlarımızla gitmeyeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10