Başkan Akay taksici esnafını dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilçede faaliyet gösteren taksici esnafı ile bir araya geldi. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As'ın da yer aldığı toplantÄ

Çerkezköy 9.12.2021 18:49:00 0
Başkan Akay taksici esnafını dinledi

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetimi, Belediyemiz Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ile çok sayıda taksi esnafı katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Toplantıda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, son yapılan UKOME Genel Kurulu’nda alınan kararlar hakkında taksi esnafını bilgilendirdi. İlçe genelinde faaliyet gösteren taksi esnafının haklarını korumak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ”Taksi esnafımız ile birlikte mücadelemiz devam edecek” dedi. Taksici esnafının taleplerinin de dinlendiği toplantıda Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, taksi esnafına verdiği desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10