6.kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi’nde yapımı devam eden inşaatın altıncı katından düşerek ağır yaralanan inşaat işçisi Çerkezköy Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

3.07.2024 18:24:00 0
6.kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Kızılpınar Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan olayda yapımı devam eden inşaatta çalışan 24 yaşındaki Baran Dündar dengesini kaybederek, altıncı kattan beton zemine düştü. Ağır yaralı inşaat işçisine ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. 

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI 

 

Ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan ve kafatası ezilen Dündar, Acil Serviste ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. 4 saatlik süren ameliyatın ardından 24 yaşındaki genç doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alarak hastaneye akın eden yakınları Baran Dündar’ın ölüm haberi üzerine hastaneyi birbirine katarken, kısa süreli yaşanan paniğe polis ekipleri müdahale etti. 

 

NAAŞI MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ 

 

24 yaşındaki gencin iddiaya göre Çerkezköy OSB’de bir tekstil fabrikasında iplik işçisi olarak çalıştığı ve üç ay önce işten çıkarıldığı öğrenildi. Bir taraftan işsizlik maaşı alırken, bir yandan da bulduğu günü birlik işlerde yaşamını idame ettirmeye çalışan gencin acı olaydan bir gün sonra aile fertleriyle birlikte memleketi Van’a gideceği öğrenildi. Baran Dündar’ın olayın yaşandığı gün olan, 3 Temmuz tarihinde sigortasının yapıldığı iddialar arasında yer alırken, inşaat sahipleri ise gencin olayın yaşandığı gün çalıştığını iddiasında bulundu. Baran Dündar’ın yakınları ise memleketine gideceği için 10 gündür inşaatta çalıştığını iddia etti. Adli Kurumdaki otopsinin ardından gencin naşı memleketi Van’ın Başkale ilçesine gönderilirken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 747 65 10