Çerkezköy'ün perilerinin zirve takibi sürüyor

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı dördüncü maçında Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ile kar

14.12.2021 15:33:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’ın yer aldığı E Grubu’nda mücadele ediyor.  

 

 

İLK DEVRE FARK AÇILDI

 

Çorlu Spor Salonu’nda Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı etkili başladı. Çıktığı hücumlardan boş dönmeyen temsilcimiz aradaki sayı farkını da açmasını bildi. Bu periyotta rakibine 9 sayı imkanı veren temsilcimiz rakip potaya ise 24 sayı attı. İlk periyodu farklı galibiyet ile kapatan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyotta da üstünlüğünü devam ettirdi. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyotta da farkı 20’li sayılarda tuttu. Karşılaşmanın ilk devresi de Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının 42-19 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

28 SAYI FARKLA GALİP AYRILDI

 

Karşılaşmanın üçüncü periyodun da Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı forma şansı bulamayan oyunculara yer verdi. Edirne DSİ ise temsilcimizin hatalarını değerlendirerek aradaki sayı farkını indirmeye çalıştı. Potasında 19 sayı gören Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı rakip potaya 16 sayı attı. Karşılaşmanın final periyoduna da Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının 58-38’lik üstünlüğü ile girildi. Son periyotta oyunu rölantiye alan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmadan da 28 sayılık farkla 78-50 galip ayrıldı.

 

GRUBUMUZDA 2’NCİ SIRADAYIZ

 

6 takımın mücadele ettiği E Grubu’nda şu ana kadar 4 karşılaşmaya çıkan temsilcimiz, 3 galibiyet, 1 de mağlubiyetle grupta 2’nci sırada yer aldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, sezonun ilk yarısındaki son maçını 18 Aralık Cumartesi günü saat 18:00’de İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı ile oynayacak.

 

PARKE ZEMİN DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE

 

Temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını, başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,” Sporcularımız, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalıyorlardı. Fakat, önemli bir yatırımla kapalı spor salonumuzda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarına başladık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte salonumuz profesyonel karşılaşmalara ev sahipliği yapabilecek. Böylelikle sporcularımız kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabilecekler” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı sporcuları, teknik ekibine bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diledi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10