Başkan Yüksel, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin çalışmalarını yerinde değerlendirerek, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşın nabzını yakından tutuyor.

Süleymanpaşa 14.12.2021 16:02:00 0
Başkan Yüksel, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Yüksel, bir yandan esnafla istişare toplantıları düzenlerken diğer yandan sokaktaki vatandaşla da sık sık bir araya gelerek şehrin sorunlarını birinci elden tespit ediyor, talepleri dinliyor, belediyenin proje, yatırım ve hizmetlerini paylaşıyor.

 

ESNAFLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Çınarlı Mahallesi’nde önceki gün ziyaretler gerçekleştiren Yüksel hem vatandaşlarla sohbet etti, hem Tepe Değirmenler Mevkii’ndeki esnafla bir araya geldi. Başkan Yüksel, Çınarlı Mahallesi ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çınarlı mahallemizi ziyaret ederek, Tepe Değirmenleri mevkiindeki esnafımızla ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduğumuz hemşehrilerimizin şimdiden yeni yılını kutlayarak; sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunduk. Bu vesileyle Süleymanpaşa’da yaşayan tüm hemşehrilerimizin yeni yıllarını da şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını dilerim,” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10