Başkan Yüksel: Uzlaşı sağlandı, çözümsüz bir şey yok

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uzlaşı sa?

Ergene 14.12.2021 16:24:00 0
Başkan Yüksel: Uzlaşı sağlandı, çözümsüz bir şey yok

Önceki gün düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Erdin Eral, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaracık Kooperatif Başkanı Ali Karahan katıldı.

 

 

“AKLIN YOLU BİR VE ORTAK BİR KARAR OLDU”

 

Toplantıda konuşan Başkan Rasim Yüksel, Sonuçta biz görevimizi yapıyoruz diyerek, “Meclis üyesi arkadaşlarım da burada. Onların da emeği ve katkıları var. UKOME’de bu işin altına imza atan tüm arkadaşlarımıza, müdürlerimize teşekkür ediyorum. Başta Kadir başkan olmak üzere Ulaştırma Daire Başkanımıza emek koyanlara teşekkür ediyorum. Sonuçta aklın yolu bir ve ortak bir karar oldu. Sonuçta halkımızın menfaati önemli. Halkımızın da sonuna kadar yanındayız. Halkımıza hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

“ANLAŞMA SAĞLANDI”

 

Başkan Yüksel’in ardından konuşan Marmaracık Kooperatif Başkanı Ali Karahan da “Anlaşma sağlandı. Bu nedenle Rasim başkanıma çok teşekkür ediyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımıza büyükşehir belediye başkanımız Kadir Albayrak başkanımıza teşekkür ediyorum. Araçlarımızı kaldırıp işimizin başında olacağız” dedi. 

 

AKTARMALI BİR ŞEKİLDE OTOGARA KADAR TAŞIMA HİZMETİ VERİLECEK

 

“Sağlık Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1 ve 2 numaralı hatları kaldırılıp bize verilmesine karar verildi” diyerek sözlerine devam eden Karahan, “Aktarmalı bir şekilde otogara kadar taşıma hizmeti vereceğiz. 24 Aralık tarihinden sonra 1 ve 2 numaralı hatlar tamamen kaldırılacak. Aktarmalı şekilde biz devam edeceğiz ve otogardan döneceğiz. Çorlu Devlet Hastanesine gitmeyeceğiz. Ayın 24’ünden sonra başlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

HATLARDA YENİ BİR DÜZENLEME OLDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Erdin Eral ise, Anıl Marmaracık Kooperatifinin bir süredir devam eden hatlarına ilişkin uygulamada değişiklik talebi olduğunu belirterek,“Yapmış olduğumuz Ulaşım Trafik Düzenleme Komisyonunda karara istinaden hatlarda yeni bir düzenleme oldu. Buna istinaden yeni güzergahlarında çalışacaklar. Halkımızın daha kaliteli hizmet alacağını umuyoruz. Herkese hayırlı olsun” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10