Özcan: AK Parti ümmetin kalesidir

Çerkezköy'e gelen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan partililer ile birlikte Birleşik Türkmenler Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan," AK Parti ü

Çerkezköy 14.12.2021 17:09:00 0
Özcan: AK Parti ümmetin kalesidir

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve partililer önceki akşam Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren Birleşik Türkmenler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.  Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Nurettin Nazari ile bir araya gelen İl Başkanı Mestan Özcan, sorunları dinledi. Ziyaretlerde STK’ların istek ve taleplerini de dinlediklerini kaydeden Özcan, her zaman STK ve derneklerin yanında olduklarını ifade etti.

 

RABBİMİZ NASİP ETTİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ’daki temsilcisi olduğunu kaydeden Özcan, “ Kamil Çetintaş abimiz de Çerkezköy’deki temsilcisi. Nasipsiz dayak bile yenmezmiş. Bize nasip oldu. 2023 seçimleri öncesi bizlere nasip oldu. Seçimlere daha var ama biz 34 aydır seçimler için çalışıyoruz. Tekirdağ’ın sokaklarını tek tek geziyoruz. Bizim sorumluluğumuz ve yükümlülüğümüz sadece Türkiye Cumhuriyetinden ibaret değildir. Ak Parti ümmetin kalesidir. Bunun için güçlü bir lidere ihtiyaç vardı. Rabbimiz nasip etti. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, artık Birleşmiş Milletlerin çatısına girip ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diye haykırıyor. Biz de onu yalnız bırakmayacağız. Ben burada sizinle olmaktan çok mutluyum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Dernek Başkanı Nurettin Nazari ise ziyaretlerinden ötürü partililere teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10