Vali Yıldırım: Antep şehitlerinin toprağını her zaman saklayacağız

"Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 100. yıldönümü Etkinlikleri" kapsamında Tekirdağ'a gelen Öğretmen Azer Umut ve öğrenci Filiz Nazlı Şahin,  Tekirdağ Valisi Aziz YÄ?

Tekirdağ 15.12.2021 16:39:00 0
Vali Yıldırım: Antep şehitlerinin toprağını her zaman saklayacağız

Gaziantep Valiliği koordinesinde düzenlenen“Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 100. yıldönümü Etkinlikleri” kapsamında Vali Aziz Yıldırım makamında önceki gün Tekirdağ’a gelen Öğretmen Azer Umut ve öğrenci Filiz Nazlı Şahin’i ağırladı.

 

ŞANLI TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

 

Öğretmen Azer Umut ve öğrencisi Filiz Nazlı Şahin, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen “Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında Gaziantep’ten yola çıkarılan ve 80 İle gönderilen şehit kanlarıyla sulanan toprak ve Şanlı Türk Bayrağı’nı Vali Yıldırım'a teslim etti.

 

“HER ZAMAN GURURLA VE ŞEREFLE TAŞIYACAĞIZ

 

Vali Aziz Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok teşekkür ediyorum eksik olmayın. Biz de bu toprağa sanki oradaymışçasına her zaman gururla ve şerefle taşıyacağız. Şehitlerimizin bulunduğu yerdeki toprak da bizim için de aynı şekilde kutsaldır. Bu vatanın hangi santimetrekaresinde Şehit kanı yok. Hangi metrekaresinde Şehit yatmıyor onun için hakikaten güzel bir anı olacak bizim için de. Antep şehitlerinin toprağını her zaman saklayacağız. Çok teşekkür ederim. Çok çok sağ olun. Sizleri burada görmek bizi gerçekten çok mutlu etti” dedi. Daha sonra Vali Yıldırım, Öğretmen Azer Umut’a karacakılavuz dokuması kilim, öğrenci Filiz Nazlı Şahin’e de kitap hediye etti. 

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10