Kaymakam Duru'dan hastane denetimi

Çerkezköy'deki görevine 11 Eylül tarihi itibariyle başlayan Kaymakam Murat Duru, ilçede gerçekleştirdiği iade-i ziyaretler kapsamında Çerkezköy Devlet Hastanesi'ni ve Tekirdağ Sivaslılar Yardıml

Çerkezköy 16.12.2021 18:13:00 0
Kaymakam Duru

Kaymakam Duru iade-i ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Ali Filiz ile görüştü. Ziyaretinde hastanede denetim de yapan Kaymakam Duru,  “ Hem denetledik hem de kolaylıklar diledik, Çerkezköy Devlet Hastanemizi de görev yapan başhekimi, doktorları ve diğer sağlık personelleri hem denetledik hem de onlara hizmet ve çalışmalarında kolaylıklar diledik” dedi.

 

HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Denetim esnasında hastanenin hizmetleri ile ilgili hem vatandaşlardan hem de hastane başhekimi ve diğer personellerden bilgi aldıklarını da kaydeden Kaymakam Murat Duru, “Son derece mükemmel yapılmış ve donatılmış hastanemizin kaliteli hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyet için fedakarca görev ifa eden hastane yöneticilerimize, doktorlarımıza ve diğer personelimize teşekkür edip, Onlar başarılar diledik” ifadelerini kullandı.

 

VATANDAŞLARIN ELEŞTİRİLERİNİ DE DİNLEDİ 

 

Denetimlerde vatandaşların hizmetler ile ilgili yaptığı eleştirileri de dinlediklerini belirten Kaymakam Duru, “Hastanemizde insanımıza eksiksiz sağlık hizmetinin sunumu için de başhekimimizi ve personelimizi uyardık. Ayrıca hastanemizle ilgili her türlü bilgiyi ilgili paydaşlarımızla ve üst makamlarımızla da sürekli paylaşıyoruz. Çerkezköy’ümüzde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızı böyle ansızın hem ziyaret edeceğiz hem de denetleyeceğiz. Bu vesile ile hem personelimizin moral ve motivasyonunun artıracağız hem de öğretici bir şekilde eksiklikleri gidermeye çalışacağız inşallah” dedi.

 

“SİVAS İLE İLGİLİ GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

 

Daha sonra Tekirdağ Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Ziyaret eden Kaymakam Murat Duru, “Yiğidolara iade-i ziyarette bulunduk. Türkiye’nin adeta özeti olan, Tekirdağ ilimize ilave 80 vilayetimizden gelen insanlarımız Çerkezköy’ümüzde kardeşçe birlik, beraberlik ve uyum içerisinde yaşamaktadırlar. Bugün Sivas ilimizden olup Çerkezköy’ümüzde yaşayanlarca kurulmuş Tekirdağ Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Mustafa Toköz’ü, derneğin yönetim kurulu ve diğer üyelerini dernek binasında ziyaret ettim. Sivas’ımızın Yiğidoları ile samimi içten sohbetle beraber ilçemizde yaşayan Sivaslılarla, dernekçilik faaliyetleriyle, Çerkezköy’ümüzle ve Sivas ilimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sıcak sevgi ve saygıları ile bizleri misafir eden Tekirdağ Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Toköz’ün ve yönetiminin nezdinde Çerkezköy’ümüzde yaşayan bütün Sivaslı hemşerilerime teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10