Başkan Albayrak: Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy'de bulunan Kadın Danışma Merkezi bünyesinde hayata geçirilen Çocuk Etkinlikleri Grubu ve Kadın Çalışmaları Atölyeleri katılımcı

Tekirdağ 17.12.2021 14:12:00 0
Başkan Albayrak: Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz

Çerkezköy Kadın Danışma Merkezinde önceki gün gerçekleşen törende Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, Sosyal Hizmetler Dairesi personeli ve atölye katılımcıları yer aldı.

 

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadın ve çocukların toplumun en önemli özneleri olduğunu biliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Kadın Çalışma Atölyesi ve Çocuk Etkinlikleri Grubu'nda yer alan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

 

8 HAFTALIK OTURUMLAR ŞEKLİNDE PLANLANDI

 

Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi hakkında yapılan bilgilendirmede, “Okul öncesi çocukların gelişim alanlarını destekleyici etkinlikleri içeren ve 8 haftalık oturumlar şeklinde planlanan Çocuk Etkinlikleri Grubunda,  90 dakika süren oturumlar boyunca Türkçe dil etkinliği, müzik etkinliği, oyun ve hareket etkinliği, sanat etkinliği ve drama etkinliklerinden yararlanılarak bilişsel gelişim, psikomotor gelişim, dil gelişimi, sosyal ve duygusal gelişim ve öz bakım gelişimi gibi alanlarda uygulamalar yapılırken bu sayede çocukların özgüven kazanabilmesi, grup içinde uyumlu hareket edebilmesi, olumlu davranışları taklit ederek öğrenmesi hedefleniyor. Çocuk Gelişimci Meltem Balcı tarafından gerçekleştirilen uygulamalar sırasında çocuklar üzerinde yapılan gözlemler sonucunda 4. haftadan itibaren ebeveynler ile de seanslar düzenleniyor” ifadelerine yer verildi. 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10