Engelli Yaşam Merkezi yükseliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da yapımı devam eden Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi'nin ilçede çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağını v

Kapaklı 17.12.2021 15:10:00 0
Engelli Yaşam Merkezi yükseliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanan Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor.

 

“2022 YILI İÇİNDE HİZMETE AÇMAYI PLANLIYORUZ”

 

Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin Kapaklı’da çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirten Başkan Albayrak, “Yapımı tüm hızıyla devam eden merkezimizi 2022 yılı içinde hizmete açmayı planlıyoruz. Biz büyükşehir belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana tüm çalışmalarımızı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu anlayış doğrultusunda vatandaşlarımızın huzuru ve konforu için bundan sonra da durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi'nin şimdiden hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

 

1.711, 25 METREKARE YAPI İNŞAAT ALANINA SAHİP

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nde, bodrum, zemin ve bir normal kattan oluştuğunu, içerisinde spor salonu, fizik tedavi odası, çocuk bakım odası, kafeterya, 4 adet atölye, idari odalar, çok amaçlı salon, yemek odası, 6 adet misafirhane ve bilgisayar atölyesi bulunduğunu ve merkezin 1.711, 25 metrekare yapı inşaat alanına sahip olduğu belirtildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10