Kullanılmayan tekstil ürünleri geri dönüşümde değerlendirilecek

Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, atıl durumda olan tekstil ürünlerinin değerlendirileceğini belirtti. Başkan inan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızdan, kullanılmayacak durumdaki

Hayrabolu 18.12.2021 15:57:00 0
Kullanılmayan tekstil ürünleri geri dönüşümde değerlendirilecek

Sıfır Atık Projesi kapsamında Hayrabolu Belediyesi tarafından başlatılan geri dönüşüm kampanyası ile atıl durumda olan tekstil ürünleri değerlendiriliyor.

 

TEKSTİL KUMBARALARI YERLEŞTİRİLDİ

 

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kampanya çerçevesinde kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil ürünlerinin bırakılması için vatandaşların kolay ulaşabileceği alanlara tekstil kumbaraları yerleştirdiklerini belirtti.

 

ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Vatandaşlara geri dönüşüm konusunda duyarlı olma çağrısında bulunan İnan, "Tekstil kumbaralarımızı ilçe genelinde vatandaşlarımızın yoğun olduğu noktalara yerleştirdik. Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak ve doğal kaynakları tasarruflu kullanmak amacıyla farklı uygulamalar geliştiriyoruz. Halkımızdan, kullanılmayacak durumdaki tekstil malzemelerini çöpe atmayarak tekstil kumbaralarına bırakmalarını rica ediyoruz " dedi.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10