Sınav kaygısı ve baş etme yolları anlatıldı

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile LGS'ye (Liseye Geçiş Sınavı) hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine ve onlarla aynı heyecanı paylaşan velilerimize yönel

Çerkezköy 18.12.2021 16:16:00 0
Sınav kaygısı ve baş etme yolları anlatıldı

İlki 16 Aralık Perşembe günü saat 17:00’de, ikincisi ise 17 Aralık Cuma günü saat 17:00’de olmak üzere Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları” seminerine  Belediye Başkanvekili Serdar Ürkmez, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

 

BİLGİLER VERİLDİ

 

Seminere konuşmacı olarak katılan Uzm. Psk. Beril Buket Bağcı, 8’inci sınıf öğrencilerimize kaygının tanımını yaparak, kaygıyı oluşturan nedenler ve başa çıkma yolları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında kaygı hissetmeleri durumunda neler yapabileceklerinin örneklerle açıklanacağı seminerde; velilerimize de bu zorlu süreçte ne tür yaklaşımlar sergilemeleri gerektiği ve çocuklarına nasıl destek olmaları gerektiği konularında yönlendirmelerde bulunuldu.Programın ardından konuşan Başkanvekili Serdar Ürkmez, katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10