Umutlar piyango biletlerinde!

Yeni yıla sayılı günler kalırken, yeni yıl geleneği haline gelen ve kasım ayının sonunda satışa çıkan Milli Piyango yılbaşı biletlerine ilgi de artmaya başladı. 120 milyon liralık büy

Çerkezköy 18.12.2021 16:39:00 0
Umutlar piyango biletlerinde!

Milli Piyango İdaresi, her yılbaşında özel olarak gerçekleştirilen çekiliş için ikramiye tutarını duyurdu. 2022 yılbaşı için belirlenen tutar tam 120 milyon lira olarak açıklandı. Biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte talihli adaylarını yılbaşı çekilişi heyecanı sardı. Piyangocularda çeyrek 30 TL, yarım 60 TL, tam bilet ise 120 TL’den satılıyor.

 

SATIŞLAR İYİ GİDİYOR


İkramiyeyi öğrenen vatandaş ‘’Ya bana çıkarsa?’’ diyerek bilet alma telaşına düştü. Türk Lirası her geçen gün değer kaybederken Çerkezköylü vatandaşlar ekonomik sıkıntılarını çözebilmek amacıyla piyango biletlerinden medet umuyor. Çerkezköy Belediye meydanında yıllardır bilet satan İsmail Garip’te insanların tek umutlarının Milli Piyango’dan çıkacak büyük ikramiye olduğunu söyledi. Yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi biletlerinin satışına 20 gün önce başladıklarını kaydeden Garip, “ Büyük ikramiyenin 120 milyon TL olması ilgiyi artırdı. Vatandaşlarımız milli piyango bayilerine gelerek biletlerini alıyor. Temennim bizim sattığımız biletlere büyük ikramiye isabet eder. Özellikle ikramiyenin büyük olmasıyla birlikte sahte satıcılarda türedi. Lütfen vatandaşlarımız o satıcılardan bilet almasınlar” dedi.

 

 

ÇEYREK BİLET 30 TL

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayi Mehmet Akça ise “ Geçen yıl pandemiden umduğumuz hedefe ulaşamamıştık. Geçen yıl satılmayan biletlere çıktı. 2019 yılında talihli parasını almadı. Bu sene Milli piyango satılmayan bir bilete çıksa bile bir çekiliş daha yapıp mutlaka verilecek. Vatandaşlar umutlarını yılbaşı biletlerine bağladı. Satışlar geçen senelere nazaran iyi. Çeyrek bilet 30 TL, yarım bilet 60 TL, tam bilet ise 120 TL. Halkımız genelde bilet almak için son günleri bekliyor. Vatandaşlar bilet almak için son günü beklemesinler, biletlerini bir an önce alsınlar” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10