Ev ve iş yeri fareleri polis kapanına takıldı

Çerkezköy ilçe merkezinde ev ve işyerlerinde toplam 13 hırsızlık olayı gerçekleştiren iki suç makinesi hırsız Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından kÄ

Çerkezköy 21.12.2021 14:35:00 0
Ev ve iş yeri fareleri polis kapanına takıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ilçe merkezinde son dönemlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla alakalı soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına alan polis ekipleri hırsızlık olaylarını H.A ve O.E’nin yaptığını belirledi.

 

DUR İHTARINA UYMADILAR

 

İki şüpheliyi teknik takibe alan ekipler önceki akşam şüphelilerin bulunduğu aracı Atatürk Caddesi’nde takibe aldı. Bir süre takip edilen araç ardından uygulama noktasında ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kısa kovalamacanın ardından aracı durduran ekipler araçta bulunan 5 ayrı adreste gerçekleşen hırsızlık olayının faili olduğu belirlenen ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A. ile 2 ayrı adresten hırsızlık yaptığı tespit edilen O.E’yi gözaltına aldı. Öte yandan araç içinde yapılan aramada ise bir adet av tüfeği ve 40 adet fişek ele geçirildi.

 

İKİ ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

 

Çerkezköy ilçe merkezinde 5 evde, 6 işyeri ve kurum, jandarma bölgesinde ise 2 işyerinden hırsızlık gerçekleştirdiği belirlenen iki şüpheli emniyetteki sorgularının ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen O.E ve H.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10