Minikler Yerli Malı Haftasını kutladı

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan minikler çeşitli etkinliklerle Yerli Malı haftasını kutladılar. Tutum yatırım ve yerli malı haftası kutlaması nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklar, renk

Ergene 21.12.2021 16:55:00 0
Minikler Yerli Malı Haftasını kutladı

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinden bulunan minikler öğretmenleri ile birlikte Yerli Malı haftasını kutladılar. Çeşitli etkinlikler ile kutlanılan Yerli Malı haftası renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında çocuklara, tutumlu olmak ile yerli malı kullanmanın ekonomik açıdan önemli ve yerli malı kullanımının sağlık açısından da faydaları anlatıldı.

 

 YİYECEKLERLE SOFRA HAZIRLADILAR

 

Tutum yatırım ve yerli malı haftası kutlaması nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklar, renk renk kartondan yaptıkları üzerinde çeşitli meyvelerin fotoğraflarını yapıştırdıkları taçları takarken, kartonların üzerine yapıştırdıkları meyve resimlerinden de maskeler yaptılar. Minikler, yiyecekler ile renkli bir sofra hazırlayarak birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşayarak, güzel ve keyifli bir gün geçirdi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10