Yaşayan Çınarlar sosyal tesisine vatandaşlardan yoğun ilgi

Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisi, düzenlenen çeşitli aktiviteler ile ilgi görmeye devam ediyor. Yetkililer tesisin hizmet vermeye başladığı günden bugüne yaklaşık 2 bin 500 vatandaşa hizmet verildiğini kay

Çorlu 21.12.2021 16:57:00 0
Yaşayan Çınarlar sosyal tesisine vatandaşlardan yoğun ilgi

1 Ekim’de Çorlu'da hizmet vermeye başlayan Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisinin hizmete girdiği günden bugüne yaklaşık olarak 2 bin 500 vatandaşa hizmet verdiğini kaydeden yetkililer, 65 yaş ve üstü olup başvuru yaparak gerekli şartları yerine getiren vatandaşlara günlük olarak dört bardak çayın ücretsiz olarak ikram edildiğini belirtti.

 

 

ÖZEL GÜN VE HAFTALARDA ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

 

Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisinde gün içerisinde taş kırma, modern makrome el sanatları, mandala desen boyama ve bambu sepet yapımı derslerinin yanı sıra zihin geliştirme, egzersiz ve spor, yap-boz, canlı müzik, kitap ve şiir okuma, çeşitli oyun aktiviteleri, aile birlik etkinlikleri, psikolojik ve sosyal destek saati ile müze gezileri gibi çeşitli etkinlikler düzenlendiğini de belirten yetkililer, özel gün ve haftalara özgü de organizasyonlar gerçekleştirildiğini, öte yandan kadınlara yönelik olarak da "Hanımeli Günü Özel Eğlence" programı tertiplendiğini kaydetti.

 

HER AY FARKLI ETKİNLİK TAKVİMİ SUNULUYOR

 

Yetkililer açıklamanın devamında, “Karma modül sisteminin hayata geçirildiği proje kapsamında her ay farklı etkinlik takvimi sunulurken 350 vatandaşımız talep doğrultusunda tesis üyelik kartlarına kavuştu. Başvuruları değerlendirilen vatandaşların üyelikleri ise en kısa sürede sisteme tanımlanarak üye kartları teslim edilecek” ifadelerini kullandı.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10