1911 Çerkezköyspor liderlik koltuğunu geri aldı

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta hafta sonunda 8.hafta karşılaşmaları oynandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Uzunköprüspor deplasmanından aldığı 4-0'lık galibiyet ile 4 hafta önce verdiÄ?

22.12.2021 15:38:00 0
1911 Çerkezköyspor liderlik koltuğunu geri aldı

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta hafta sonunda iki karşılaşma oynandı. Lüleburgazspor ile Tuncaspor ise ligden çekilen rakipleri karşısında 3-0’lık hükmen galibiyetler elde ettiler.

 

GALİBİYET İLE KAPATTI

 

Haftaya averajla ikinci sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk oldu. 1911 Çerkezköyspor 8’inci dakikada Mertcan İhtiyar’ın şık golüyle karşılaşmada öne geçmesini bildi. 21’inci dakikada sahneye çıkan golcü oyuncu Ramazan Akarsu düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımının ikinci golünü kaydetti.Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor 32’inci dakikada tecrübeli savunma oyuncusu Mehmet Karakeçili’nin golüyle farkı da üçe çıkardı. Üst üste gelen gollerle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin sonlarına doğru farkı da dörde çıkardı. Takımın tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Fırat şık bir vuruş ile takımının da 4’üncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise rakibinin farkı indirmeye çalıştığı dakikalarda kontra ataklar geliştiren temsilcimiz beşinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile puanını 17 yapan 1911 Çerkezköyspor averajla liderliği Tekirdağspor’un elinden aldı. Uzunköprüspor ise bu mağlubiyet ile 13 puanda kaldı.

 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA GÜLDÜ

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, deplasmanda Babaeskispor’u mağlup etti. Babaeskispor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Tekirdağspor, ilk 15 dakikada sol kanattan etkili olurken, iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. 16’ncı dakikada ise kontratakla Tekirdağspor kalesine gelen Babaeskispor ilk hücumda golü bulmayı başardı. Serdar Keskin, 35 metreden vurdu, seken top Kaleci Süleyman’ın sağından ağlarla buluştu. İkinci yarının ilk 20 dakikası da ilk yarıda olduğu gibi orta alanda topa sahip olma mücadelesine sahne oldu. Maç boyunca sol kanadı kullanan Tekirdağspor, aradığı golü 67’nci dakikada Osman Atalay ile buldu. Alper Yazıcı soldan ortaladı, Osman kafayla topu ağlara yollayarak skoru dengeledi. Golden 10 dakika sonra yine sol kanattan gelen Tekirdağspor, yine bir kafa golüyle öne geçti. 75’inci dakikada Şenol Yıldırım’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Çağrı Tekin, etkili bir kafa vuruşu ile takımının ikinci golünü kaydetti. Bu galibiyet ile Tekirdağspor 17 puanla averajla ikinci sırada haftayı kapatırken, Babaeskispor ise 13 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10