Albayrak: Malkara'da önemli bir ihtiyacı karşılayacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Malkara Çok Amaçlı Salon 2022 yılında hizmete açılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Ka

Tekirdağ 22.12.2021 15:44:00 0
Albayrak: Malkara

Malkara’nın Camiatik Mahallesi'nde yapımına başlanan ve 2 bin 443 metrekare inşaat alanına sahip olan Malkara Çok Amaçlı Salon hakkında bilgilendirmede bulunan yetkililer, “Bodrum, zemin ve normal kattan oluşuyor. Bodrum katta; su deposu, makine dairesi, elektrik odası, mescit, abdesthane ve depo yer alırken zemin katta ise; güvenlik, bilet satış noktası, idari oda, erkek VİP odası, kadın VİP odası, dekor deposu ve sahne arkası yer alıyor” dedi. Yetkililer, birinci katta 8 tanesi engelli yeri olmak üzere 282 kişilik çok amaçlı salon, ışık ve ses odaları, fuaye, kafeterya ve mutfağı ve bebek bakım odasının bulunduğunu kaydetti.

 

“ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışı ile ulaşımdan altyapıya, sosyal ve kültürel aktivite alanlarından, hizmet binalarına kadar her alanda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Malkara ilçesinde yapımına başlanan Çok Amaçlı Salon, ilçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak ve vatandaşlarımızın kültürel etkinliklere katılıp, sosyalleşebilecekleri bir alan olacaktır. Ben Malkara Çok Amaçlı Salonun şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10