Erseçkin: Aşamayacağımız engel yok

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Gülnur Kocaçınar ve dernek yönetimi ile üyelerini yemekte ağırladı. Pro

Çerkezköy 24.12.2021 15:57:00 0
Erseçkin: Aşamayacağımız engel yok

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleriyle önceki gün düzenlenen programda bir araya geldi. Engelli bireylerin sorunlarını dinleyen Erseçkin, Dernek başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimi ile birlikte sohbet etti.

 

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

 

Gerçekleştirilen programda konuşan Erseçkin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önderliğinde kurulan partide herkes için daha iyi bir Türkiye hayaliyle bu yola adım attıklarını belirterek, “Engelli bireylerimizin sosyal hayatta daha fazla yer alması amacıyla çeşitli projelerimizi genel başkanımız her hafta düzenlediği meclis grup toplantısında açıklıyor. Biz de Çerkezköy özelinde engelli bireylerimize daha fazla ulaşmak, onlar gibi yaşamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla proje çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

“HER ZAMAN ONLARIN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ”

 

İnsanlarda engelli bireyler konusunda empati duygusunu arttırmayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyen İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin,  “Bu konuda sayın başkanım Gülnur Kocaçınar ile birlikte sürekli istişare halindeyiz. Biz sadece 3 Aralık, 10-16 Mayıs gibi günlerde değil her gün engelli vatandaşlarımız için bir şeyler yapmak, her zaman onların yanında olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK

 

Engelli bireylerin, durum ve konumlarına göre, hiçbir engel tanımaksızın pek çok sanat dalında özveri ve gayretle çalışarak eserler verdiğini vurgulayan Erseçkin, “Bunun birçok örneği ülkemizde mevcut. İmkan verildiği müddetçe aşamayacağımız engel yok. Biz de İYİ parti olarak, engelsiz bir Çerkezköy için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projelerimizi Millet İttifakı Belediye Başkanı Vahap Akay’a da sunacağız. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy herkesin hakkı” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar da program için Erseçkin’e teşekkür ederek, yaptığı çalışmalar nedeniyle İYİ Parti’yi kutladı. Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10