BAL'da ilk devre tamamlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 1.Grupta hafta sonunda oynanacak iki karşılaşma ile ilk devre sona erecek. Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligden çekilen Vizespor karşısında alacağı 3-0â??

24.12.2021 16:42:00 0
BAL

Ligde 17 puanla lider durumda bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. İlk haftayı Marmaraereğlisi Belediyespor karşısında aldığı 3-0’lık hükmen galibiyet ile açan temsilcimiz bir sonraki hafta evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı. Üçüncü hafta deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk olan temsilcimiz Fırat Işık’ın penaltı golüyle zorlu deplasmandan üç puan çıkarmıştı. 4.hafta evinde orta sıralarda mücadele eden Tuncaspor’u konuk eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan bir puan ile ayrılarak sezonun ilk puan kaybını yaşamıştı. 5’inci haftayı bay geçen temsilcimiz altıncı hafta karşılaşmasında Tekirdağspor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği golü bulamayan temsilcimiz karşılamadan bir puan ile ayrılmıştı. Bir sonraki hafta evinde güçlü rakibi Babaeskispor’u konuk eden 1911 Çerkezköyspor zorlu karşılaşmadan tek gollü galibiyet ile ayrılarak önemli bir galibiyete imza atmıştı.

 

UZUNKÖPRÜSPOR’U FARKLI GEÇMİŞTİ

 

1911 Çerkezköyspor bir önceki hafta ise deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk devre bulduğu dört golle karşılaşmadan da farklı galip ayrılmıştı. 1911 Çerkezköyspor oynadığı yedi karşılaşmada 5 galibiyet ve iki beraberlik elde etti. Rakip filelere 12 gol bırakan temsilcimiz kalesinde ise yalnızca bir gol gördü. 1911 Çerkezköyspor bu hafta da alacağı üç puan ile ilk devreyi 20 puanla lider bitirmiş olacak.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE

 

17 puanla haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor ise evinde 13 puanı bulunan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Recep Buğra Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını ise İlyas Samet Yelen, Erdem Birşey ve Onur Can Dolğun yapacak.

 

KAPAKLISPOR ZORLU DEPLASMANDA

 

Altı puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor ise 14 puanla üçüncü sırada bulunan Kapaklıspor’u konuk edecek. Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı İlkay Selçik yönetecek. Selçik’in yardımcılıklarını ise Mustafa Poyraz, Şivan Kesici ve Hasan Emre Yıldırım yapacak. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban, “ Bu hafta deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizi mağlup ederek ilk devreyi ilk üç içinde tamamlamak istiyoruz. Ben bütün teknik heyet ve futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. İlk devrenin tamamlanmasının ardından ikinci devre için eksik gördüğümüz mevkilere de transfer yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Haber//Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10