Halk Akademi öğrencileri gönüllerince eğlendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta kursların verildiği Çerkezköy Halk Akademisi'nde öğrenciler düzenlenen yılbaşı eğ

Çerkezköy 27.12.2021 14:28:00 0
Halk Akademi öğrencileri gönüllerince eğlendi

Çerkezköy Halk Akademisi tarafından akademiye devam eden öğrencilerin 2021 yılının yorgunluğunu ve stresini atmalarını, yepyeni umut ve heyecanlar ile 2022’ye ‘Merhaba’ demelerini sağlamak amacı ile bir eğlence programı gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN AKAY’DA KATILDI

 

Çerkezköy Halk Akademisi öğrencilerinin eğitimlerine devam ettiği Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen yılbaşı eğlencesine Belediye Başkanı Vahap Akay da katılarak, öğrencilerin söylediği şarkılara eşlik etti ve ritim tuttu. Öğretmen ve öğrencilerin yeni yılını kutlayan Başkan Akay, “ 2022 yılının tüm insanlığa önce sağlık ve huzur, sonra barış, mutluluk ve adalet getirmesini temenni ediyorum. İnşallah sizler de 2022 yılında gireceğiniz Liselere Geçiş Sınavı’nda başarılı olur, ve istediğiniz okulları kazanırsınız. Hepinize başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Yanan ateş etrafından şarkılar söyleyen, dans eden ve oyunlar oynayan Çerkezköy Halk Akademisi öğrencileri ve eğitmenleri yeni yıla erken ‘Merhaba’ derken, kendilerine böyle bir imkanı sunan Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10