Başkan Yüksel 3 büyük projeyi açıkladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'i ağırladı. Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, belediye olarak

Süleymanpaşa 29.12.2021 11:15:00 0
Başkan Yüksel 3 büyük projeyi açıkladı

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i önceki gün makamında ağırladı. Ziyarette 2022 yılı içinde belediye ve üniversite iş birliği ile hayata geçirilmesi planlanan üç önemli projenin detayları görüşüldü.

 

3 BÜYÜK PROJEYİ AÇIKLADI

 

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, projelerin müjdesini Süleymanpaşalılarla paylaşan Yüksel, çağın vebası olarak kabul edilen kanser hastalığı ile mücadelede Tekirdağ’da önemli bir yere sahip olan Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisinde, Süleymanpaşa Belediyesinin katkıları ile 80 kişi kapasiteli Kemoterapi Merkezi’nin hizmete gireceğini belirtti. Üniversite hastanesinde yakınları tedavi gören refakatçiler için hizmet verecek olan 34 yataklı misafirhane projesinin de 2022 yılı içinde hizmete girecek bir diğer önemli proje olduğunu da belirten Yüksel, NKÜ Araştırma Hastanesine şehir dışından gelen hasta yakınları, kampüs içinde inşa edilecek olan misafirhane sayesinde sevdiklerinden uzak kalmadan konforlu bir ortamda refakat edebileceğini ve dinlenebileceğini kaydetti. Yüksel, son olarak Namık Kemal Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Araştırma Hastanesi tarafından koordine edilen proje ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Sokak Hayvanları Sağlık, Rehabilitasyon ve Doğal Yaşam Alanı yeni yılda hayata geçirileceğini de sözlerine ekledi. 

 

HAYIRLI OLSUN

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, açıklamasında, “Yeni yılda Namık Kemal Üniversitemiz işbirliğinde hayata geçireceğimiz üç önemli projemizin müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Süleymanpaşa Belediyemiz ve Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalayacağımız protokol ile Araştırma Hastanemizin Onkoloji Servisi’nde tedavi gören hastalarımız için, aynı anda 80 kişinin kemoterapi hizmeti alabileceği servisimizi hastanemize kazandırıyoruz. Üniversite hastanemizin bulunduğu bölgede hasta refakatçilerimize hizmet verecek 34 Yataklı Misafirhane Projesine yeni yılla birlikte ‘Bismillah!’ diyerek başlıyoruz. Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi olarak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Araştırma Hastanesi koordinesinde kuracağımız Sokak Hayvanları Sağlık, Rehabilitasyon ve Doğal Yaşam Alanı Projesi, yeni yılda hayata geçecek. Projelerimizin detaylarını Rektörümüz Prof. Dr. Mümin Şahin hocamızla birlikte değerlendirdik. Şehrimizin yetiştirdiği kıymetli rektörüme katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden Süleymanpaşa’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10