Meclis, yılın ilk toplantısını pazartesi günü yapacak

Çerkezköy Belediye Meclisi 2022 yılının ilk toplantısını 3 Ocak Pazartesi günü saat 15.00'da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapa

Çerkezköy 31.12.2021 10:57:00 0
Meclis, yılın ilk toplantısını pazartesi günü yapacak

Açılış, yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan toplantıda ilk olarak Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Diğer Kuruluşlarla İlişkiler hakkındaki yazısı görüşülecek.

 

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN YAZILAR GÖRÜŞÜLECEK

 

Meclis Tatil Ayının tespit edilmesinin ardından Denetim Komisyonu oluşturulacak. Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Engellilere Yapılan Yardım hakkındaki yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Tam Zamanlı Sözleşmeli personel çalıştırılması ile ücretlerinin tespiti konulu yazısı görüşülecek.

 

SERMAYE ARTIRIMI DA GÖRÜŞÜLECEK

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 225 ada 1 parsel hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Atatürk Kültür Merkezi hakkındaki yazısı görüşülecek. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye Hissesi Hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Kızılpınar 545 ada 16 parsel hakkındaki yazısı, Çerkezköy Tarımsal ve Kimyasal Ürünler Üretim Satış Pazarlama A.Ş’nin sermaye artırımı hakkındaki dilekçesi ve Makine İkmal Müdürlüğü’nün Altyapı Tesisleri Geçiş Hakkı Ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek karara bağlanacak.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10