Vali Aziz Yıldırım, dereceye giren öğrencileri ağırladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ülke genelinde resmi/özel ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin katılımına açık ola

Tekirdağ 31.12.2021 15:49:00 0
Vali Aziz Yıldırım, dereceye giren öğrencileri ağırladı

İstiklal Marşımızın Kabulü’nün 100. Yıldönümünü Kutlama ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop himayelerinde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ülke genelinde resmi/özel ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin katılımına açık olarak "İstiklâlden İstikbale Şehrimiz" konulu Kartpostal Resimleme Yarışması düzenledi.

 

ÖĞRENCİLERE NOTEBOOK VE TABLET VERDİ

 

Düzenlenen yarışmada ilkokul kategorisinde 3. olan Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu öğrencisi Uygar Gönüllü, lise kategorisinde 3. olan Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hasan Demirali, ortaokul kategorisinde 1. olan Çorlu Furtuni ve İsakPinhas Ortaokulu öğrencisi Bilge Emir’i ve öğrencilerin ailelerini Valilik Toplantı Salonu’nda kabul eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, öğrencileri tebrik etti. Öğrencilere başarılar dileyen Yıldırım, öğrencilere Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığınca temin edilerek Valiliğimize gönderilen notebook ve tabletleri verdi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10