Çetintaş, Çerkezköy yatırımları için Ankara'ya gitti

Çerkezköy yatırımları için Ankara'ya giden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Ankara'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Çerkezköy 31.12.2021 15:57:00 0
Çetintaş, Çerkezköy yatırımları için Ankara

AK Parti Çerkezköy Halkla İlişkiler Başkanı Kaan Taşkın, Birleşik Türkmenler Derneği  Başkanı Nurettin Nazar, Uluslararası Kongrat Türkleri Derneğini Başkanı Rahmatullah Ahmetkasım ve Başkan Yardımcısı Abdülbaki Tırmızi ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’i ziyaret eden İlçe Başkanı Çetintaş, Milletvekili Yel ile Çerkezköy’de yapılacak yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

BAKAN SOYLU’YU ZİYARET ETTİLER

 

İlçe Başkanı Çetintaş, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve beraberindekilerle birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yuda bakanlık ofisinde ziyaret etti. Çerkezköy’e yapılması planlanan yatırımlar ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili Bakan Soylu’yla fikir alışverişinde bulunan İlçe Başkanı Çetintaş, “Sayın Bakanımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Rabbim Devletimize ve Milletimize zeval vermesin inşallah” dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10