Kaymakam Duru: Personellerimizin moral ve motivasyonlarını artırmaya çalıştık

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru 2021 yılının son gününde görevi başında bulunan personeli ziyaret etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Duru, "Ziyaret ile beraberce 24 saat Çerkezköy'üm?

Çerkezköy 2.01.2022 16:09:00 0
Kaymakam Duru: Personellerimizin moral ve motivasyonlarını artırmaya çalıştık

Kaymakam Murat Duru, 2021 yılının son günü görev başında olan Gazi Osman Paşa Karakolunda görev yapan polisleri, Kızılpınar karakolunda görev yapan jandarma ekiplerini, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde görevli doktor ve sağlık ekiplerini ve Tekirdağ Çerkezköy İtfaiye Merkezi’nde görevli itfaiyecileri ziyaret etti. Kaymakam Duru’ya ziyaretleri sırasında, Çerkezköy ilçe Emniyet Müdürü Harun Özcan ve İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin eşlik etti.

 

 

“24 SAAT SAĞLIĞIMIZ VE HUZURUMUZ İÇİN”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Duru, “24 saat sağlığımız ve huzurumuz için …2022 yılına girerken bizler için 24 saat fedakarca görev icra eden Gazi Osman Paşa Karakolunda görev yapan polislerimizi, Kızıl Pınar Karakolunda görev yapan jandarmamızı, Devlet Hastanemizde görev yapan doktor ve sağlık personelimizi yine Tekirdağ Çerkezköy itfaiye merkezinde görev yapan itfaiyecilerimizi emniyet müdürümüz Harun Özcan ve Jandarma Komutanımız Serkan Engin ile beraber ziyaret ettik” dedi.

 

 

“MORAL VE MOTİVASYONLARINI ARTIRMAYA ÇALIŞTIK”

 

Kaymakam Duru açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Ziyaret ile beraberce 24 saat Çerkezköy’ümüze hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızın hem yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledik hem de daha etkili ve verimli bir şekilde çalışma azimlerine katkı sağlamak amacıyla moral ve motivasyonlarını artırmaya çalıştık. Ne mutlu Müslüman Necip Büyük Türk Milletine ve bu necip milletin bir parçası olan Çerkezköylü hemşerilerime hizmet edenlere diyorum. Selam, sevgi, saygı ve dua ile…”

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10