Erseçkin: Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 2021 yılını değerlendirdi. Parti üye çalışmalarının hız kazandığını aktaran Erseçkin; "Pandemi sonrası üye

Çerkezköy 4.01.2022 13:34:00 0
Erseçkin: Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yaptığı açıklamada, ”Ekonomik olarak zor dönemlerden geçtiğimiz 2021 yılında vatandaşlarımız çözümün en büyük kalesi olan İYİ Parti’ye yöneldi. Üye sayılarımız da buna paralel olarak artış gösterdi. Sürekli yükselen grafiğimiz günden güne artarken, bu bizim daha da çalışma azmi kazanmamıza sebep oluyor. Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yılda da vatandaşlarımızın yanında olarak her zaman sıkıntılarının çözümü için mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. İYİ Parti, herkesin partisidir” dedi.

 

TÜRKİYE İYİ OLACAK

 

Erseçkin, “ Bizler sadece İyilik için yola çıkmış birer gönüllüyüz. Tüm vatandaşlarımızın huzuru için bu yola çıktık, yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. 2021 yılında vatandaşlarımıza daha fazla ulaşmaya çalıştık. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayana dek, yürümeye, çalışmaya devam edeceğiz. Üye sayılarımızda geçtiğimiz yıl kayda değer artışlar yaşandı. Tekirdağ’da en çok üye sayısına sahip üçüncü teşkilatız. Genel anket çalışmalarında da partimizin hızlı yükselişi devam etmekte olup, ilk sandıkta iktidara gelecek seviyeye ulaşmış durumdayız. Bu sebepten dolayı teşkilatımızın her kademesinde görevli yol arkadaşlarımızı da kutluyorum. İnşallah bu yıl daha fazla üye sayısına ulaşacak ve ilk seçimde güçlendirilmiş parlamenter sistemle Genel başkanımız sayın Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Çerkezköy, Tekirdağ, Türkiye İYİ olacak. Kazanacağız, başaracağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10